KUCHNIA W RÓWNOVADZE to kameralna restauracja w centrum Warszawy, w której zjesz 100% bez glutenu i bez laktozy, równocześnie smacznie, zdrowo i bezpiecznie.
Gotujemy zgodnie z zasadami makrobiotyki – prostota i bliski kontakt z naturą, codziennie świeżo i pełnowartościowo. Stawiamy na świadome odżywianie oraz nieprzetworzone produkty. Warzywa dostarczają nam lokalni rolnicy, codziennie przywozimy świeże mięso, używamy produktów BIO, stronimy od E-dodatków, rafinowanych cukrów i niezdrowych tłuszczów, a do picia używamy wody filtrowanej z odwróconej osmozy. Dzięki temu u nas nie tylko jesz, ale przede wszystkim się odżywiasz. Zapraszamy Cię do doświadcznia smacznych dań, które przyciągają kompozycją i bogatym smakiem.
W RÓWNOVADZE łączymy wysoką klasę i wieloletnie doświadczenie naszych kucharzy z dbałością o przygotowanie i wartości odżywcze każdego dania. Większość naszego zespołu z Założycielką i Szefem Kuchni na czele, od lat prowadzi życie z różnymi wykluczeniami żywieniowymi – stąd płynie autentyczna troska i zaangażowanie w to co robimy w RÓWNOVADZE. Życiowa równowaga jest dla nas także celem osobistym w codziennym odżywianiu.

01 Review

  • 1 Rating
  1. 5
    wbg Użytkownik Feb 06, 2018

    super

    polecam

Write a Review

Click to rate